Plin de șoferi beți în județul Tulcea în weekend-ul alegerilor

0
502
Șoferul a fost testat cu etilotestul. FOTO: Cătălin Schipor

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat băuți la volan și au fost depistați în trafic de către polițiștii tulceni.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în cursul zilei de 5 decembrie un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Lac Ciuperca, din municipiu. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceiași zi, tot în municipiul Tulcea, dar pe strada Prelungirea Taberei, un alt șofer, un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost depistat cu 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat la aceiași dată un bărbat din comuna Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza comunei Mihai Bravu, fiin sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua alegerilor, pe 6 decembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție I.C.Brătianu au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un auto pe raza localității I.C.Brătianu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 6 spre 7 decembrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.