PLUS Constanța și-a ales candidații la alegerile parlamentare

0
1707
Cristina Rizea

PLUS Constanţa şi-a ales candidaţii la alegerile parlamentare. Luni, 5 octombrie a.c., la ora 21:00, s-a încheiat procesul democratic intern pentru desemnarea candidaţilor PLUS la alegerile parlamentare de anul acesta, ca primă etapă în stabilirea listelor comune ale Alianței USR-PLUS Constanța pentru Camera Deputaților și Senat.

În aceasta primă etapă, membrii Filialei Județene PLUS Constanța au votat online lista candidaților înscriși în competiție: Doina Moțiu, Cristina Rizea, Iulian Călin, Sorin Andrei și Cristian Florin Stoian. Fiecare membru cu drept de vot din filiala Constanța a putut acorda încrederea sa unuia dintre cei cinci candidați. Participarea la procesul electoral a fost de 84% dintre membri cu drept de vot ai filialei. În urma votului liber exprimat al membrilor PLUS Constanța, pe locul întâi a fost aleasă Cristina Rizea. Pe locul doi, a urmat Sorin Andrei, iar locurile trei, patru şi cinci au fost ocupate de Cristian Florin Stoian, Iulian Călin şi Doina Moțiu.

În ordinea clasamentului dat de votul intern, cei cinci candidați vor ocupa pozițiile desemnate pe listele comune ale Alianței USR-PLUS pentru Camera Deputaților și Senat, conform protocolului semnat între USR Constanța și PLUS Constanța, pe 10 septembrie 2020. În paralel, organizația USR Constanța va parcurge același proces.

La fel ca și la precedentele serii de alegeri, Alianța USR-PLUS propune pe listele sale de candidați, oameni noi, competenți și cu vocația de a face politica altfel, în interesul alegătorilor. “Constănțenii au demonstrat că își doresc schimbarea, iar rezultatele obținute de Alianța USR-PLUS au depășit media pe țară. Voința românilor de a alege o clasă politică cu valori și principii așezate pe baze solide s-a văzut și la alegerile locale, unde Alianța USR-PLUS a câștigat municipii importante, dar și multe localități din mediul rural. La Constanța, Alianța USR-PLUS a demonstrat că poate deveni principala forță politică. Alegerile Parlamentare reprezintă o nouă provocare de a lupta pentru schimbarea pe care cu toții ne-o dorim și de a aduce plus valoare în viața noastră, de zi cu zi“, potrivit reprezentanţilor PLUS Constanţa.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.