PNL Constanţa, despre proiectul de prelungire a valabilităţii a contractelor de închiriere pentru parcările de reşedinţă

0
300

În urma proiectului de hotărâre iniţiat de Consilierii locali PNL şi USR Constanţa, se va prelungi termenul maxim de valabilitate a contractelor de închiriere pentru parcările de reședință precum și a contractelor de închiriere pentru locurile de parcare, încheiate cu SC Confort Urban SRL în baza HCL 221/2017. Astfel, contractele vor fi valabile până la data de 31.12.2022 față de 31.12.2021, anunţă PNL Constanţa prin intermediul unui comunicat de presă.

Analizând atent consecinţele pe care le-ar putea avea aplicarea termenului iniţial, am concluzionat că, după cum este precizat şi în proiectul de hotărâre, „în cazul neadoptării actului de prorogare, activitatea Direcței de Gestionare Servicii Publice care administrează buna desfășurare a unuia dintre cele mai importante segmente ale Primăriei Constanța va fi afectată ca urmare a cererilor foarte mari pentru rezervarea unui loc de parcare, ceea ce va conduce la afectarea interesului public, prin neasigurarea unor servicii de calitate“.

De asemenea, subliniem faptul că este foarte important şi necesar ca repartizarea locurilor de parcare să fie facută într-un mod transparent și unitar. Trebuie avute în vedere interesele atât ale persoanelor care s-au înscris sau urmează a se înscrie pe platforma on-line pentru parcările de reședință, cât și ale celor care aveau încheiate contracte de închiriere cu SC Confort Urban SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.