PNL vrea refacerea USL, cu PSD?

0
102
Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu - Foto: Inquam Photos / George Călin

Cedarea preşedinţiei interimare a Camerei Deputaților către PSD arată că PNL vrea refacerea USL, în locul coaliţiei cu USR, susține viceliderul deputaţilor USR, Bogdan Rodeanu.

Nou blat PNL – PSD! Sorin Grindeanu, marioneta lui Dragnea care semna OUG 13 şi scotea în stradă peste 600.000 de români împotriva corupţiei, a fost ales preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, cu ajutorul PNL, UDMR şi AUR. Doar USR s-a opus acestei numiri în şedinţa Biroului Permanent al Camerei”, a declarat viceliderul deputaţilor USR, Bogdan Rodeanu.

Liberalul Florin Roman, fostul președinte interimar al Camerei Deputaţilor, îi acuză, însă, pe cei de la USR pentru faptul că social-democratul Sorin Grindeanu a ajuns preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor.

PNL nu l-a votat pe domnul Grindeanu. A fost votat de PSD, UDMR, AUR şi minorităţi”, a spus Florin Roman.

Interimatul lui Roman a expirat, el fiind ales pentru două săptămâni, iar prin urmare, marţi, a fost ales noul vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor care să îndeplinească atribuţiile de preşedinte interimar.

Colegii din USR au refuzat propunerea pe care le-am făcut-o, să prelungim mandatul meu cu două săptămâni, urmând ca dânşii să fie susţinuţi de noi pentru următoarea rotaţie. Prin decizia luată de USR, nu am mai reuşit să generăm majoritatea necesară. Refuzul lor de a susţine PNL a fost motivul pentru care noi ne-am abţinut. Şi uite aşa, USR a făcut un cadou gratuit PSD”, a mai spus Roman.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.