Polaris: Conținutul pubelelor galbene și negre se verifică. Separă deșeurile reciclabile de cele reziduale

0
44

Echipa de control Polaris a verificat conținutul pubelelor și în cursul nopții de 15 septembrie, unde a găsit multe exemple pozitive în rândul pubelelor verificate. Strada 8 Martie a reprezentat o supriză plăcută pentru colegii noștri deoarece gradul de conformitate al pubelelor verificate a fost foarte ridicat. În proporție de 80%, deșeurile reciclabile și reziduale se aflau în pubela potrivită.

Conținutul pubelelor galbene și negre se verifică, atrage atenția Polaris. Separă deșeurile reciclabile de cele rezidualeDeși deșeurile pe acea stradă au fost colectate corect, este necesar ca deșeurile de plastic să fie strivite înainte de depozitare, pentru a li se reduce volumul și a economisi spațiu în pubelă.

𝗥𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁ă 𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁𝗮̆

1. 𝗖𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗲𝗮𝘇ă 𝘀𝗲𝗽𝗮𝗿𝗮𝘁 𝗱𝗲ș𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲. Deșeurile reziduale se depun în pubela neagră și cele reciclabile în pubela galbenă. 2. 𝗚𝗢𝗟𝗘Ș𝗧𝗘 ambalajele de resturi alimentare. 3. 𝗖𝗟Ă𝗧𝗘Ș𝗧𝗘 ambalajele din plastic și metal, aluminiu, murdare (Pet-uri, conserve, doze de aluminiu etc). 4. 𝗣𝗥𝗘𝗦𝗘𝗔𝗭Ă/ 𝗣𝗟𝗜𝗔𝗭Ă deșeurile din plastic, aluminiu, carton înainte de depozitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.