Polaris, despre consum responsabil: “Puteți recicla pet-urile și ambalajele de la produsele de curățenie, iar în baza lor puteți obține bonuri valorice”

0
96

Înainte să plecați la cumpărături Polaris M holding ne îndeamnă să facem o listă cu produsele care ne trebuie urgent. Descărcați-vă aplicațiile on-line, cu card virtual de cumpărături și verificați săptămânal ofertele afișate. De multe ori găsiți produse bune la prețuri avantajoase.

Nu faceți stocuri decât pentru produse cu termen de valabilitate mare: detergent, hârtie igienică, produse de cosmetică sau curățenie, paste, conserve, eventual produse congelate.

Nu cumpărați produse care nu vă trebuie neapărat și mai ales în cantități mari. Veți depăși bugetul de cumpărături și vă veți trezi cu o problemă în depozitarea lor dar și în consumarea lor în timp.

Verificați întotdeauna reducerea pe bonul de casă. Se poate întâmpla să confundați produsul redus cu altul, sau pur și simplu să fie o greșeală în sistemul magazinului, caz în care aveți dreptul de a-l refuza.

Cumpărați produse cu ambalaj cât mai ușor de reciclat sau pe care îl puteți reutiliza: recipiente din sticlă sau plastic cu capac, cutii din metal, etc.

Dacă luați mai multe tipuri de fructe și legume, dar în cantități mici, cântăriți-le separat, introduceți-le într-o singură pungă pe care apoi lipiți toate etichetele produselor cântărite. În acest fel, nu veți ajunge acasă cu mai multe pungi, care oricum vor umple coșul de gunoi.

Alegeți articole de larg consum cu gramaj sau volum mai mare, pentru că de cele mai multe ori acestea au și un preț mai convenabil și nu va trebui să aruncați mai multe ambalaje, ci doar unul singur.

“Puteți recicla pet-urile și ambalajele de la produsele de curățenie în locurile special amenajate din incinta marilor retaileri, iar în baza lor puteți obține reduceri la alte produse, sau bonuri valorice“, susțin reprezentanții Polaris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.