Polaris, sfaturi despre cum puteți stopa risipa de alimente

0
56

Noi studii îngrijorătoare. Un nou raport realizat de World Wildlife Fund și retailerul britanic Tesco Plc. arată că 40% din producția mondială de alimente este risipită. Studiul le solicită guvernului și companiilor alimentare să adopte măsuri pentru reducerea problemei riscurilor alimentare.

Potrivit aceste abordări, companiile stabilesc ținte pentru reducerea risipei alimentare, măsoară și raportează surplusul și risipa și adoptă măsuri în operațiunile lor de la furnizori și până la consumatori.

Cum puteți stopa risipa de alimente? Verificați ce aveți deja acasă, fără a achiziționa inutil același produs de două ori. Faceți o pauză de la gătit și consumați ceea ce va rămas. Chiar dacă alimentele au căpătat un aspect inestetic, încercați să le reutilizați. De exemplu, roșiile se pot transforma în bulion, iar cireșele neconsumate într-un gem delicios! Alimentele neconsumate pot deveni totodată hrană pentru animale și chiar îngrășământ natural”, ne îndeamnă Polaris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.