Poliţia Capitalei: Nouă persoane au fost reţinute în urma conflictului din cartierul Rahova

0
240
buton pause

Nouă persoane au fost reţinute în urma conflictului care a avut loc duminică seara în Sectorul 5 al capitalei acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală, a informat luni Poliţia Capitalei.

Cele nouă persoane reţinute sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat sursa citată.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în Sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a anunţat Poliţia Capitalei. 

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool, notează Agerpres.ro

Înainte de intervenția forțelor de ordine, potrivit unor imagini live de pe Facebook, mai multe persoane spuneau că „răstoarnă” jandarmii și polițiștii, dacă îndrăznesc să intervină, scrie Digi24.ro

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus unul dintre ei.

Ulterior, același bărbat a scris pe pagina de Facebook faptul că regretă ce a făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.