Poliția Locală Constanța are și număr scurt: 0341/922

0
194

Constănțenii vor putea sesiza Poliția Locală cu privire la diverse probleme și la un număr scurt nou-înființat.

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală Poliția Locală (DGPL), anunță că, pentru o mai bună operativitate și promtitudine în preluarea solicitărilor transmise telefonic la dispeceratul Poliției Locale, începând cu data de 01.07.2021 va fi înființată o nouă linie telefonică, complementară celei existente.

Dispeceratul D.G.P.L. are program permanet și răspunde solicitărilor atât la numărul de telefon 0241/484.205, cât și la numărul scurt nou-înființat 0341/922.

„Pentru că numărul solicitărilor telefonice este mare, apelul dumneavoastră va fi întâmpinat de un robot, care vă roagă să vă păstrați prioritatea în preluarea apelului, iar dacă timpul nu vă permite acest lucru aveți posibilitatea să ne transmiteți solicitările în scris, pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.  

Ne dorim să fim alături de dumneavoastră în permanență și să acționăm cu promptitudine și profesionalism în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.