Poliţia Locală în acţiune: maşină parcată pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi, ridicată de oamenii legii din Constanţa!

0
1118

Poliția Locală a municipiului Constanța nu-i iartă pe cei care parchează neregulamentar. Oamenii legii au acţionat marţi, 21 iulie a.c., în zona Muzeului de Artă. Un constănţean care şi-a parcat maşina chiar pe locul destinat persoanelor cu handicap a rămas fără ea.

Măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Constanța și de polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală. Mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018.

Cei aflaţi în situaţia aceasta vor achita 450 lei- tarif ridicare mașini, 120 de lei – tarif transport mașini, dar şi 60 de lei – tarif depozitare mașini/ zi. Mașinile sunt depozitate în parcul auto al SC Confort Urban, parc situat pe strada Caraiman, nr.1. Programul de restituire este non-stop. Oamenii pot verifica dacă autovehiculul a fost ridicat sunând la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța – 0241.484.205 sau la dispececeratul Serviciului Rutier Constanța – 0241.503.504. Menţionăm că riscaţi să rămâneţi fără maşină şi să plătiţi amendă dacă parcaţi maşina pe carosabil unde staţionarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spaţii verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate şi semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.