Poliția Rutieră ia în vizorul aparatelor radar DN3-ul, în zona Valu lui Traian

0
933
Polițist cu aparat radar. FOTO IGPR

Locuitorii din Valu lui Traian și chiar și administrația publică locală au salutat acțiunile de la sfârșitul lunii iunie de pe raza comunei, ale poliției rutiere. Zeci de sacțiuni au fost date șoferilor vitezomani, iar mai multe permise au fost reținute, aceasta fiind dovada că, deși limita este de 70 km/h, se circulă mult mai tare și periculos.

Până la educarea conducătorilor auto cu privire la pericolele generate atunci când parchează pe banda I a unui drum național și depășirea limitei de viteză, Primăria Valu lui Traian face apel la locuitori, dar și la Poliția Rutieră. La aceștia din urmă să intensifice acțiunile pe raza comunei, străbătură de DN3, iar la primii, să nu mai semnalizeze în mediul online prezența aparatelor radar: un șofer vitezoman oricând poate face victime pe șosele.

La solicitările Primăriei Valu lui Traian, reprezentanții IPJ Constanța au răspuns pozitiv.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța acționează pe principalele artere din județ pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare, urmând ca în perioada următoare să acționeze inclusiv în zona la care faceți referire, urmând ca, în situația în care se constată nereguli privind respectarea normelor rutiere de către participanţiila trafic, să fie aplicate sancțiuni“, au transmis aceștia.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.