Poliţist ameninţat cu bâta de un individ băut

0
359

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus la data de 14.04.2020 luarea măsurii reţinerii  pentru o durată de 24 de ore faţă de suspectul A.I.  pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj prev. de art.257 alin.1 şi 4 C.pen rap. la art. 206  alin.1 C.penal.

Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora, la data de 12.04.2020, în contextul legitimării unui număr de şapte persoane  care consumau alcool şi  se aflau în curtea unei locuinţe din localitatea Făurei comuna Băneasa, judeţul Constanţa, inculpatul A.I. l-a ameninţat cu o bâtă  pe lucrătorul de poliţie D.V.C., spunându-i că va  exercita violenţe faţă de acesta.

La data de 15.04.2020 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul A.I. pentru o perioadă de 60 de zile.

“Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul Parchetului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.