Polițist atacat cu toporul, la o intervenție

0
116
Topor. FOTO Martin Schalter

Mai multi politisti au fost atacati cu toporul la o interventie. Barbatul care i-a atacat se afla sub influenta alcoolului.

S-a întâmplat în București, după ce agenții au fost chemați să pună capăt unui scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, avea un limbaj agresiv. Un apel disperat la 112 anunța un scandal într-o familie în care tatăl, fiind sub influența băuturilor alcoolice, îi teroriza pe membrii familiei prin comportamentul agresiv.

Prima patrulă de pe raza Secției 7 Poliție care a ajuns la fața locului a fost atacată de bărbat și a solicitat sprijin. La fața locului s-a deplasat o echipă a serviciului de acțiuni speciale (S.A.S) împreună cu un negociator.

Bărbatul a profitat de faptul că în curtea sa erau membrii familiei pe care îi folosea ca paravan și amenința că le va face rău dacă va interveni poliția.

Într-un final, după ce au fost epuizate toate scenariile de lucru, pentru a salva viața persoanelor, polițistii au pătruns în curte pentru imobilizare agresorului, moment în care acesta i-a atacat cu un topor.

Atacul a fost violent, cu intenția clară de a-i lovi în cap pe polițisti, motiv pentru care s-au executat mai multe focuri de armă neletală asupra agresorului. Acesta a fost împuscat în mâna cu care ținea toporul, nu înainte ca acesta să rănească ușor un coleg.

Sursa: Realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.