Polițiștii au celebrat ”Ziua Internațională a Copilului” prin activități specifice dedicate celor mici

0
58
Foto: IPJ Constanta

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, Biroului Rutier Constanța, Biroului Siguranță Școlară și un reprezentant al organizației Siguranța Auto Copii, celebrează, marți, 1 iunie, alături de cei mici, Ziua Internațională a Copilului.

Întâlnirile cu sărbătoriții au avut loc în fața Palatului Copiilor, dar și în cadrul unui centru educativ din municipiul Constanța, aceștia primind cu entuziasm zâmbetele, sfaturile și micile cadouri din partea polițiștilor.

Pe parcursul activităților, copiii au fost încurajați să manifeste o atitudine tolerantă față de colegi, să evite conflictele și să respecte semnificația semnelor de circulație, precum și regulile de traversare corectă a străzii.  

Întrucât elevii prezintă un risc ridicat de victimizare și de implicare în activități infracționale, aceștia  au fost informați cu privire la pericolele la care se pot expune atunci când se află nesupravegheați la locul de joacă sau când accesează anumite site-uri pe internet.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, poliţiştii vă urează o copilărie cu zâmbete și fericire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.