Polițiștii au fost sesizați de 16 ori, cu privire la incidente electorale, în județul Constanța

0
289
Incidente electorale la secțiile de votare

De la începerea procesului de votare, au fost înregistrate 16 sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale. În urma verificărilor efectuate până la această oră, 8 sesizări nu s-au confirmat, iar 2 sunt în curs de verificare.

De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, una în valoare de 4.500 de lei, două în valoare de 1.000 de lei fiecare și un avertisment. Totodată, au fost sesizate 2 fapte de natură penală.

În ceea ce privește persoanele aflate în centrele de reținere și arestare preventivă, toate cele 47 au votat.

Colegii noștri sunt în continuare la datorie pentru a se asigura că procesul de vot se va desfășura, ca și până acum, în condiții de siguranță. După încheierea votului, efectivele M.A.I. vor rămâne în dispozitiv pentru a asigura protecția transportului către Birourile Electorale Județene a buletinelor de vot și a celorlalte materiale rezultate în urma votării.

Din punct de vedere al ordinii publice, pe parcursul votului, nu au fost înregistrate incidente majore, fapt pentru care dorim să mulțumim atât cetățenilor și competitorilor electorali, cât și colegilor noștri care au vegheat la respectarea legii”, precizează reprezentanții IPJ Constanța.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.