Polițiștii au sancționat sala de jocuri din Năvodari, unde a avut loc jaful, pentru că funcționa după ora 00:00

0
3299
Suspectul a fost surprins de camerele de supraveghere. FOTO Primăria Năvodari

La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 1.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de către o femeie, de 32 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, respectiv o societate comercială cu profil sală de jocuri, ar fi fost constrânsă de către o persoană necunoscută, prin amenințarea cu acte de violență, să predea încasările din ziua anterioară, iar după comiterea faptei, bărbatul a fugit.

La scurt timp, polițiștii locali din Năvodari au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 18 ani, care a fost condus la sediul Poliției orașului Năvodari pentru cercetări. Totodată, asupra acestuia a fost găsită suma de peste 15.000 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au aplicat administratorului societății comerciale o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei,  pentru nerespectarea programului de funcționare, conform prevederilor legale, respectiv pentru faptul că sala de jocuri nu a fost închisă la orele 00.00.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.