Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Ostrov au descoperit bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 23.000 lei

0
201

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov au descoperit, ascunse într-un autocamion condus de un cetăţean român, articole vestimentare și parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 12 iunie, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, înmatriculat în România, cetățeanul român T.R., în vârstă de 46 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autocamionului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse, în bagaje, mai multe colete ce conțineau 141 articole vestimentare și de cosmetică, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea.

Bunurile, în valoare de aproximativ 23.450 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.