Polițiștii de frontieră tulceni au confiscat aproximativ 130 kg peşte

0
132
Polițiștii de frontieră au confiscat peștele fără acte. FOTO Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au descoperit patru cetăţeni români care dețineau 130 kilograme de pește, fără documentele de proveniență.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea au oprit în data de 6 octombrie în jurul orei 11.00, pe raza municipiului Tulcea, pentru control, un autoturism înmatriculat în România. În acesta se aflau patru cetățeni români, cu vârste cuprinse între 37 și 62 de ani, cu domicilul pe raza judeţului Cluj.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, colegii noștri au descoperit cantitatea de 130 kg peşte, diferite specii, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente de proveniență.

În cauză, cantitatea de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.