Polițiștii ialomițeni au mers neinvitați la două zile de naștere, dar au dat „daru“ mare

0
1138
Echipaj de poliție la intervenție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Două zile de naștere sărbătorite cu încălcarea normelor de protejare COVID-19 și încălcând prevederile legale în vigoare, au fost în atenția polițiștilor ialomițeni. Petrecerile au fost „sparte“ și s-au împărțit amenzi.

În cursul serii de 20 martie, în cadrul unei acțiuni organizate în scopul prevenirii virusului COVID-19, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale din municipiul Slobozia, se află în desfășurare un eveniment privat.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Slobozia, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Totodată, polițiștii au identificat alte 16 persoane participante la eveniment, care au fost de asemenea sancționate contravențional.

De asemenea, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au constatat că într-un imobil de pe raza comunei Mărculești, se află în desfășurare o petrecere privată, la care participă mai multe persoane.

Polițiștii au luat măsura de întrerupere a evenimentului și au aplicat sancțiuni contravenționale atât organizatorului cât și în cazul a 13 persoane identificate, în valoare de 1500 de lei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.