Polițiștii locali au desființat 10 tabere de nomazi din Constanța, iar pe ocupanții i-a trimis în localitățile de proveniență

0
50
Sursa foto- Primăria Constanța

Mai multe adăposturi de nomazi improvizate au fost dezafectate în cadrul unei acțiuni de amploare a polițiștilor locali care a avut loc zilele trecute. Angajații primăriei au primit sesizări de la persoane care locuiesc în diferite zone ale orașului despre tabere de nomazi ridicate abuziv.

Polițiștii locali au verificat 10 locații în Poarta 6, Poarta 5, CET, Valea Portului, Abator, unde au identificat 61 persoane în timp ce depozitau diferite materiale și obiecte pe domeniul public, apelau la mila publicului, aruncau hârtii la întâmplare ori răscoleau gunoiul din containere sau locuri special amenajate.

Ca urmare, au acordat 43 de sancțiuni în valoare totală de 17.390 de lei. Totodată, având în vedere că persoanele identificate nu aveau domiciliul în municipiul Constanța, ci în diferite localități ale județului, acestea au fost însoțite la autogară, fiind îndrumate să se întoarcă în localitățile de domiciliu.

Taberele improvizate au fost dezafectate cu ajutorul firmei de salubrizare și zonele a fost ulterior igienizate.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.