Polițiștii locali constănțeni au aplicat sancțiuni și amenzi, dar au fost și în campanii de informare

0
239
Polițiștii locali în campanie de informare - Foto: Primăria Constanța

Polițiștii locali au devenit o prezență constantă în orașul nostru. Îi vedem zilnic în parcuri, în piețe, în zonele de promenadă sau în mijloacele de transport în comun.

Agenții de la Serviciul Ordine și Liniște Publică patrulează 24 de ore din 24, atât în zonele aglomerate cât și în toate cartierele pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracționalității.

Tocmai pentru a spori gradul de siguranță din oraș, în anul 2018, Primăria Municipiului Constanța a angajat aproape 100 de polițiști locali în domeniul ordinii publice. Și, de atunci, au avut grijă să nu se înregistreze incidente deosebite în sfera lor de competență: au însoțit elevii în mijloacele de transport în comun, au participat la toate evenimentele care au avut loc în oraș, au acționat permanent pentru a preveni și diminua cerșetoria.

De asemenea, timpii de reacție pentru patrulele din teren au scăzut considerabil, echipele noastre preluând rapid sesizările și intervenind cu promptitudine. S-au aplicat sancțiuni și amenzi, dar au fost și foarte multe campanii de informare și prevenire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.