Polițiștii și pompierii au intervenit în urma unei solicitări, în Tomis Nord, după ce o persoană nu ar fi răspuns de mai mult timp la telefon și nici la ușă

0
877

Polițiștii constănțeni au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 27 mai a.c., în urma unei sesizări, pe aleea Hortensiei, din municipiul Constanța. Un bărbat a transmis că un coleg de serviciu, care locuiește într-un apartament din această zonă nu răspunde de mai multe zile la telefon și nici la ușa apartamentului. La fața locului au intervenit și pompierii din cadrul ISU Dobrogea.

IPJ Constanța:

„La data de 27 mai a.c, în jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că un coleg de serviciu, care ar locui într-un imobil de pe strada Hortensiei, nu răspunde de mai multe zile la telefon și nici la ușa apartamentului.
Polițiștii deplasați la fața locului, împreună cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, l-au identificat pe proprietarul apartamentului, care a declarat că bărbatul căutat nu locuiește în imobilul respectiv.
Ulterior, polițiștii au contactat telefonic persoana în cauză, aceasta fiind invitată la sediu, în vederea clarificării aspectelor sesizate.
Cercetările în cauză sunt în curs de desfășurare”.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.