Polițiștii tulceni anchetează dacă muncitorii vietnamezi mănâncă sau nu câinii localnicilor

0
22539
Unul dintre câinii dispăruți. FOTO Facebook

Un tulcean a reclamat în mediul online faptul că i-ar fi dispărut din curte cei trei câini. Ulterior, unul dintre ei a revenit acasă, iar craniul unui al doilea l-ar fi găsit aruncat, iar bănuielile planează asupra muncitorilor străini din șantierul naval, bănuiți că i-ar fi ucis pentru a-i mânca.

Proprietarul câinilor a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu unul dintre câini pe când era în viață și apoi o alta cu capul acestuia, găsit la marginea orașului.

„ Uitați pentru ce vin vietnamezii la noi în țară, noi le dam de muncă iar ei ne mănancă câinii“

Cazul a fost preluat de către polițiștii tulceni care au deschis un dosar de cercetare penală.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații din care rezultă faptul că unui bărbat din municipiul Tulcea i s-ar fi sustras și ucis trei câini, vă comunicam că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție, fără drept.
De asemenea, facem precizarea ca Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea nu a mai fost sesizat anterior cu privire la fapte de acest gen.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.