Polițiștii tulceni au lăsat fără permis 15 șoferi: unul dintre ei nu a vrut să oprească la semnal

0
3549
Echipaj de rutieră în municipiul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

Polițiștii tulceni au desfășurat controale în trafic, iar pentru abaterile constatate au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, din care 74 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor este de 103.095 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 15 de permise de conducere: doisprezece pentru viteză, unul pentru alcool, unul pentru depășire neregulamentară și unul pentru neoprire la semnal.

„Recomandăm tuturor participantilor la traficul rutier să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.

Totodată, le recomandăm să nu conducă vehicule dacă au consumat băuturi alcoolice. Consumul de băuturi alcoolice constituie una din principalele cauze generatoare de accidente de circulaţie.

De asemenea, pietonilor le recomandăm să traverseze drumul public doar pe marcajul pietonal şi manifeste atenţie, asigurându-se temeinic înainte să se agajeze în traversarea străzii“, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.      

Acțiunile pe linie rutieră continuă zilele următoare, polițiștii rutieri fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.