Polițistul care anunța braconierii că urmează percheziții a scăpat de controlul judiciar

1
1968
FOTO Poliția Română

Polițistul Iulian Mirel Constantin, de la Regionala Transporturi, acuzat că ar fi divulgat informații unor braconieri, cu privire la perchezițiile programate la domiciliile acestora, a scăpat de controlul judiciar. Asta pentru că instanța a respins orice fel de acțiune întreprinsă de procurori în cazul său.

Polițistul Iulian Mirel Constantin colabora cu braconierii de mai multă vreme, au stabilit procurorii, însă cele mai recente fapte aveau să-l aducă în atenția opiniei publice, dar, mai ales, a anchetatorilor. Asta pentru că a divulgat informații care nu erau destinate publicității, unor colaboratori sub acoperire ai procurorilor.

În fapt, s-a stabilit că polițistul anunța persoanele cercetate că urmau să fie făcute percheziții la domiciliile acestora, astfel încât aveau posibilitatea să se pună la adăpost până la efectuarea acțiunilor respective.

În cele din urmă, s-a stabilit și probat implicarea sa în relațiile cu persoanele cercetate, astfel încă a ajuns să fie reținut, apoi arestat preventiv, în vara acestui an, după care a fost plasat sub control judiciar.

Judecătoria Constanța a revocat măsura controlului judiciar, marți, 8 decembrie, iar procurorii au contestat această decizie la Tribunal. Mai departe, Tribunalul a respins ca nefondată contestația procurorilor, astfel încât polițistul Iulian Mirel Constantin se poate bucura de libertate deplină, pentru că această ultimă decizie a instanței este definitivă.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. SRLul acela Termoelectrica Tomis ce il va infiinta Dl Chitac in locul RADET, va ajunge sa va scoata din buzunar de trei ori cat platiti acum. Cel putin RADETul il controla primaria, SRLul va fi o entitate privata care va trebui sa scoata profit cat mai mare si totul din buzunarele celor bransati la termoficare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.