Pompierii constănțeni vor fi reinstruiți, din cauza intervenției la incendiul de pe Bulevardul Mamaia!

0
293

Ca urmare a ordinului inspectorului general al Inspectorului General pentru Situații de Urgență, general-maior Dan Paul Iamandi, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea vor fi reinstruiți.

La Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, vor avea loc reinstruiri, în zilele următoarele, în dispeceratele din toate subunitățile. Ulterior, vor avea loc reinstruiri ale echipelor de intervenție cu privire la procedurile operaționale în cazul situațiilor de urgență

I.S.U. Dobrogea are 954 de angajați, 800 dintre ei în compartimentele operative.

„Personalul inspectoratului era instruit periodic. Această reinstruire care se aplică de astăzi (19.02.2021 – n.r.) este ca urmare a ordinului inspectorului general. Angajații I.S.U. Dobrogea sunt instruiți lunar, iar colegii din operativ, pompierii, care intervin zilnic în domeniul situațiilor de urgență, fac antrenamente zilnice, atunci când nu au intervenții la diverse cazuri“, a declarat slt. Anamaria Stoica.

Cu ocazia reinstruirii, se va evidenția și dacă există neregularități în modul de intervenție al angajaților I.S.U. Dobrogea.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.