Posturi libere de psiholog în IPJ Constanța și IPJ Tulcea

0
203
Sediul IPJ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

IGPR a anunțat scoaterea la concurs a 18 posturi de ofițer de poliție specialitatea „siguranță școlară – psiholog” și 14 posturi de ofițer de poliție specialitatea „psihologie”. Inspectoratele Constanța și Tulcea se regăsesc pe LISTA cu locuri vacante.

Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „siguranță școlară – psiholog” trebuie să deții studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea psihologie sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în specializarea psihologie.

Pentru posturile de ofițeri de poliţie specializarea „psihologie” trebuie să deții studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul/profilul socio-psiho-pedagogie sau studii de licență ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în domeniul fundamental științe sociale, ramura de știință psihologie și științe comportamentale, domeniul de licență psihologie, numai cu specializarea psihologie.

De asemenea, candidații trebuie să dețină atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale, eliberat de Colegiul Psihologilor din România.Înscrierea se realizează, până la data de 5 octombrie 2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar, pe data de 5 octombrie 2021, până la ora 16:00), online, la adresa de e-mail a fiecărei structuri unde se efectuează recrutarea.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.