Prefectul Constanței susține numirea maiorului Voicu la conducerea ARSVOM

0
253

Prefectul județului Constanța a avut o ședință de lucru luni, 19 iulie a.c., cu nou director al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, își arată susținerea pentru numirea maiorului Ionuț Voicu la conducerea ARSVOM, considerându-l un profesionist și apreciind activitatea acestuia din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“.

„Ionuț Voicu este un profesionist, ofițer de carieră și cadru universitar specializat pe Managementul Situațiilor de Urgență. Expertiza și experiența lui vor fi benefice pentru Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, în fruntea căreia a fost numit de conducerea Ministerului Transporturilor.

Chiar astăzi (19.07.2021 – n.r.) am avut o ședință de lucru cu domnul Voicu și cu inspectorul-șef ISU «Dobrogea» Constanța, col. Cristian Amarandei, o întâlnire constructivă ce va servi ca punct de plecare în colaborarea instituțională.

Din funcția anterioară, cea de comandant al Detașamentului Constanța Port, a coordonat eficient mai multe operațiuni dificile, motiv pentru care merită toată aprecierea noastră. Acum, îi urez succes deplin în gestionarea activității unei instituții necesare, care poate avea un cuvânt greu de spus în situațiile de urgență apărute pe mare“, a declarat Silviu Coșa.

Reamintim că după arestarea fostului director ARSVOM, Daniel Manole, ministrul Transporturilor anunța desființarea agenției, dar apoi s-a răzgândit și l-a numit pe Ionuț Voicu la conducerea acesteia.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.