Prefectul Niculescu, despre cei 1500 de români repatriați din Italia și cazați pe litoral: “Decizia a fost luată la propunerea dr. Raed Arafat”

0
58

În cursul zilei de sâmbătă, 21 martie a.c., două aeronave cu români repatrați din Italia au aterizat pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Aceștia urmând să fie cazați la Hotelul Flora din stațiunea Mamaia, Hotel Dunărea din Eforie Nord și Sanatoriul Balnear din Techirghiol.În acest context, prefectil județului Constanța, George Niculescu, a făcut următoarele declarații de presă.

“Este vorba despre un convoi umanitar, o măsură luată de Ministerul Afacerilor Externe în colaborare cu Ministerul Transporturilor, în vederea realizării transportului unui număr de aproximativ 1500 de persoane aflate pe teritoriul Italiei, care în momentul de față nu au putut fi aduse altfel în România, acasă. Pot să vă spun faptul că decizia a fost luată ieri în Comitetul Național Central pentru situații de urgențe la propunerea domnului doctor Raed Arafat, secretarul de stat în M.A.I. și șef al departamentului pentru situații de urgență, D.S.U. După cum bine știți, această decizie trebuie dusă la îndeplinire și este rolul meu de prefect al Județului Constanța să mă asigur că toate măsurile care trebuiesc implementate în vederea asigurării transportului, carantinării și absolut toate procedurile care rezultă în acest sens, se vor lua și se vor desfășura în cele mai bune condiții” a spus acesta.

M.M

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.