Prefectul Silviu Coșa: „Pentru cei nemulțumiți (…) „biletul de intrare” este la-ndemână. Se poate obține printr-o simplă vizită la un centru de vaccinare“

0
356
Ședință la Prefectura Constanța

Prefectul județului Constanța s-a întâlnit înainte de intrarea în vigoare a noile restricții cu reprezentanții instituțiilor implicate în gestionarea situației, dar și a societăților comerciale afectate de una dintre măsuri – introducerea obligativității acceptării doar a clienților deținători de certificat verde.

Una din măsurile cele mai importante care intră în vigoare din data de 25 octombrie este obligativitatea prezentării certificatului verde pentru accesul în centrele comerciale.

Astfel, astăzi, împreună cu șefii structurilor MAI și ai serviciului de inspecție din cadrul DSP, m-am întâlnit cu reprezentanții mall-urilor, hipermarket-urilor, magazinelor cash&carry și de bricolaj, pentru că am vrut să știu direct de la aceștia care sunt provocările cu care se confruntă. A fost o discuție constructivă, iar obiectivul principal, atât al meu, cât și al lor, este ca accesul să fie fluid, să nu se formeze cozi la intrare și să beneficieze de acces nelimitat doar cei care prezintă certificate verzi VALIDE. În aceste momente, în care prioritară este sănătatea publică, autoritățile au găsit o modalitate onestă pentru menținerea economiei la un nivel bun, fără să pună în pericol sanitar cetățenii, iar acesta este un aspect care nu trebuie trecut așa ușor cu vederea. Pentru cei nemulțumiți că nu vor putea intra în mall-uri să bea o cafea, să-și cumpere haine sau să meargă la cinematograf, le zic doar că „biletul de intrare” este la-ndemână. Se poate obține printr-o simplă vizită la un centru de vaccinare“, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.