Prefectul Silviu Coșa: “Sâmbătă, aproximativ 5.000 de constănțeni s-au imunizat cu prima doză de vaccinare antiCOVID”

0
197

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa a făcut o postare pe pagina sa de socializare despre faptul că, în cursul zilei de sâmbătă, 23 octombrie a.c., aproximativ 5.000 de constănțeni s-au imunizat cu prima doză a serurilor antiCOVID-19:

“Constanța se vaccinează! În fața temerii, a momentelor de cumpănă, plictisiți de retorica antivaccinistă, sute de concetățeni au format, poate, singura coadă pe care am privit-o cu încredere și optimism. Totuși, grija noastră este să le asigurăm oamenilor condițiile unei vaccinări rapide, care să le perturbe cât mai puțin pacea sfârșitului de săptămână. Autoritățile locale, au răspuns apelului nostru și au asigurat, în regim de urgență, personalul suplimentar necesar.

Sâmbătă, 23 octombrie a.c., din primele estimări, județul nostru a depășit, din nou, borna de 5.000 de persoane imunizate, majoritatea cu prima doză de vaccin.

Multă recunoștință celor de la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar, care erau în pregătirea maratonului de vaccinare de săptămâna viitoare, dar s-au mobilizat, cum numai Armata știe să o facă atunci când celorlalți le este greu. Îi găsiți și mâine la treabă, pe blvd. Mamaia nr. 96. Tot de mâine intră în schemă un nou centru, astfel încât să ieșim, împreună, cât mai repede, din impasul numit pandemie.

Constănțeni, mulțumesc că mergeți la vaccinare și că veți continua să mergeți, cei care nu ați fost convinși de la început. Acțiunile voastre ne vor aduce mai aproape de viața normală!”, se arată în postarea prefectului județului Constanța, Silviu Coșa.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.