Prefectura Constanța: situația locurilor libere din unitățile medicale – suport COVID

0
714
Spitalul Militar de Campanie. FOTO Cătălin SCHIPOR

Prefectura Constanța a făcut publică situația privind gradul de ocupare în unitățile medical -suport COVID, dar și măsurile luate de autorități privind menținerea unui climat de siguranță în contextul pandemiei.

Potrivit comunicatului Prefecturii, Spitalul Municipal Mangalia deține 107 locuri din care 98 sunt ocupate, Spitalul Militar – Sistem Modular are 56 de locuri, 53 fiind ocupate, iar Secția Exterioară Agigea are 74 de locuri, dintre care ocupate sunt doar trei.

În ultimele 24 de ore, în unitățile medicale publice din județul Constanța au fost realizate 331 de teste RT-PCR.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 189 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 26.000 de lei), dintre care 173 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 18.900 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 109 societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 16 octombrie a.c., 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 842 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.