Prefectura s-a răzgândit: putem să ne deplasăm și cu declarația fotografiată cu telefonul

3
12743

Deși, la începutul zilei de sâmbătă, Instituția Prefectului – Județul Constanța preciza că ne putem deplasa în interiorul municipiului doar cu declarația pe proprie răspundere în format fizic, pe hârtie, iată că s-a răzgândit.

Instituția Prefectului – Județul Constanța a acceptat ca declarația pe proprie răspundere de care avem nevoie pentru a ne putea deplasa în interiorul municipiului carantinat, să poată fi pozată după completare și arătată organelor de control, direct de pe telefon/tabletă.

„Ca urmare a multiplelor solicitări care susțin varianta prezentării declarației pe proprie răspundere și pe telefon/tabletă, a fost acceptat ca documentul (fie tipizat, fie scris de mână), să poată fi pozat după completare și arătat organelor de control, direct de pe telefon/tabletă.

În continuare, important de menționat este faptul că NU vor fi luate în considerare declarațiile pe proprie răspundere generate prin diverse aplicații neavizate“, a declarat Mădălina Greavu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Constanța.

V.I.

3 COMENTARII

  1. Una la primărie,
    Una la prefectură,
    Una la telefon…de ce oare se mai revine ,cu fel de fel de aprobări…când declarația pe propria răspundere este pe situl ITSP online ..și scrie clar că este valabilă și în format electronic…😅😂🤣👌
    Contraziceri…sau nu știu ce să mai facă, indiferent de situație#poartămască#declaratiacompletata#avețigrijădevoi

  2. Ideal ar fi sa ofere ei un format electronic. Mai salvăm si noi niste copaci, mai economisim banii dati pe formulare…
    Ca sa faci poza, trebuie sa ai formularul, deci trebuie sa iesi sa il iei de undeva, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.