Premieră cinematografică, pentru promovarea Deltei Dunării

0
200

Luni, 29 noiembrie a.c., a avut loc premiera documentarului „Wild Danube“, realizat de celebrul producător de televiziune Charlie Ottley.

Din ianuarie 2022, documentarul „Wild Danube“ va fi prezentat pe BBC, după premiera în România, din Capitală.

Asociația de Management al Destinației Delta Dunării l-a sprijinit, încă de la sfârșitul anului trecut, pe Charlie Ottley pentru realizarea filmului de 90 de minute.

„Am fost onorați să ne alăturăm proiectului «Wild Danube», realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley care, evident, va reprezinta o oportunitate fantastică de a promova Delta Dunării în spațiul european și nu numai.

Charlie Ottley este un îndrăgostit iremediabil de România și, implicit, de Delta Dunării, fiind unul dintre cei mai buni promotori ai țării noastre în plan internațional. Documentarul, lansat într-un moment cu puternică încărcătură emoțională, Ziua Națională a României, dar și dispariția prematură a celui care a fost Ivan Patzachin, va arăta întregii lumi Delta Dunării, necosmetizată, cu bune și cu rele, exact așa cum este ea.

Putem spune că documentarul «Wild Danube» se încadrează perfect în motto-ul «Delta pentru oameni, oameni pentru Deltă» și sperăm să tragă un semnal de alarmă pentru autorități“, a declarat Cătălin Țibuleac, președintele AMDDD.

Charlie Ottley i-a înmânat acestuia una premiu tot ajutorul și serviciile aduse Deltei Dunării.

„Wild Danube“ va fi prezentat, de 1 decembrie a.c., pe Digi 24, la ora 22.00.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.