Premierul Cîţu analizează oportunitatea schimbării prefecților și subprefecților numiți de USR

0
558
Mihai Vîlcu (stânga), subrefect USR Constanța

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, 4 septembrie a.c., la Timişoara, că analizează oportunitatea schimbării prefecţilor şi a subprefecţilor, și a tuturor directorilor instituțiilor deconcentrate numiți de USR.

„Eu vorbesc de onoare. Cred că atunci când te întorci împotriva propriului guvern, împotriva propriei persoane, pentru că încă sunt membri în Guvern, ceea ce e un lucru bizar. Repet, când Dragnea şi-a dat jos propriul guvern, miniştrii au demisionat, deci nu s-au votat pe ei să se dea jos din Guvern. Se pare că la PSD a fost mai multă onoare. Eu fac apel la onoare, când e vorba de politică.

Aşteptăm să vedem, analizăm această oportunitate. Mesajul este pentru toţi cei numiţi de USR, pentru că sunt prefecţi, subprefecţi, preşedinţi de companii, agenţii etc. Dar vedem.

Cred că atunci când iei o astfel de decizie, înseamnă că nu ai încredere în proprii oameni. Se pare că USR a decis că proprii miniştri nu au făcut o treabă bună. Eu nu am spus că nu au făcut o treabă bună, unii dintre ei nu au făcut o treabă bună“, a afirmat prim-ministrul Florin Cîţu.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.