Premierul Florin Cîțu: “Din toamnă putem renunța la purtatul măștii”

0
899
Premierul Florin Cîțu. FOTO Guvernul României

Florin Cîţu a anunţat că două milioane de persoane, adică 10% din populaţie, vor fi vaccinaţi împotriva COVID-19 până la sfârşitul lunii martie în România. În aceste condiţii, premierul susţine că vom putea renunţa la mască în toamnă, relatează România TV.

Florin Cîţu a anunţat că România poate reveni la normalitate dacă numărul vaccinărilor va creşte şi oamenii vor respecta măsurile de protecţie în continuare.

„Două milioane de oameni vaccinați anti-COVID, adică 10% din populație, până la sfârșitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinați cu prima doză. Sunt veștile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecție. Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii. Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!”, a anunţat premierul Florin Cîţu, pe Facebook.

Peste 55.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Au fost raportate 196 de reacții adverse, a anunțat, vineri, Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.