Preot din Eforie, prins BĂUT la volan: cu puţin timp înainte să fie tras pe dreapta, luase amendă pentru că n-avea declaraţie la el

0
9603
sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Poliţiştii constănţeni care fac verificări în această perioadă, pentru a se asigura că sunt respectate ordonanţele militare, au avut parte de o surpriză de proporţii luni, 13 aprilie! Pe o stradă din Eforie aceştia au depistat un cetăţean băut, fără declaraţie pe proprie răspundere cu privire la motivul pentru care părăsise domiciliul. La întrebarea ce face pe stradă, bărbatul a răspuns: “Stau”. A fost amendat cu 2000 de lei şi i s-a recomandat să meargă acasă. Însă povestea nu se încheie aici, pentru că, puţin mai târziu, un echipaj de Poliţie a oprit în trafic o maşină, pentru verificări de rutină, când… surpriză! La volan se afla acelaşi individ pe care doar ce îl amendaseră.

Partea şi mai urâtă a situaţiei este că bărbatul amendat şi prins ulterior băut la volan este nimeni altul decât preotul de Biserica Naşterea Domnului din Eforie Nord, Marius Silviu Elama. Preotul are 39 de ani. I-a fost întocmit dosar penal, rezultatul etilotestului indicând un rezultat halucinant: 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.