Președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu și-a prezentat raportul de activitate: a implementat proiecte de peste 700 de milioane de lei

0
613

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și-a prezentat în cursul zilei de miercuri, 19 august, a.c., raportul de activitate. Astfel, în cei patru ani de mandat au fost dezvoltate și implementate zeci de proiecte de aproximativ 700 de milioane de lei.

Pentru modernizarea și dotarea spitalelor s-au alocat aproximativ 60 milioane lei, în 4 ani. În total, în domeniu infrastructurii la nivel județean s-au alocat aproximativ 500 milioane lei. Totodată, în domeniul asistență socială și învățământul special au fost alocate fonduri, în valoare de aproximativ 40 milioane lei, a căror utilizare a avut ca scop îmbunătățirea condițiilor și creșterea performanței serviciilor de asistență socială și învățământ special.

În domeniul cultural, județul Constanța beneficiază de un patrimoniu bogat și de o infrastructură culturală bine dezvoltată. Consiliul Județean Constanța cu cele șapte instituții publice de cultură aflate în subordine a derulat un număr important de proiecte și programe culturale cu alocări bugetare în valoare de 150 milioane lei.

Pot să vă spun multe despre proiectele asupra cărora eu și echipa mea ne-am concentrat eforturile, pe parcursul actualului mandat, dar voi încerca să fac o sinteză a acestora. Înainte de orice, vă mărturisesc că m-am întrebat ce am învățat din această experiență? În primul rând că fără eforturi nu faci nimic, apoi că un om învață din greșeli, și, mai ales, că întotdeauna este loc de mai bine. În urmă cu patru ani, această funcție a reprezentat o provocare pentru mine. Acum, pot să spun că am reușit, pe parcurs, să echilibrez balanța și să așez lucrurile pe un drum bun. În această perioadă s-a lucrat cu perseverență, responsabilitate și chiar cu sacrificii personale pe fiecare domeniu: Sănătate, Infrastructură, Cultură, Sport, Asistență Socială, Învățământ. În toate am urmărit dezvoltarea socio-economică a județului, precum și creșterea calității vieții constănțenilor. Eu și echipa mea spunem că am reușit, iar cifrele din prezentul material, pe care le aveți la dispoziție vorbesc de la sine. Începem o nouă etapă, avem foarte multe proiecte de continuat în echipa Felix Stroe și Marius Horia Țuțuianu. Mai este mult de muncă, dar vă promit aici alături de președintele Felix Stroe că o să facem lucruri bune. Continuam împreună, Constanța merge înainte”, a declarat Horia Țuțuianu.

La prezentarea raportului de activitate a fost prezent și Felix Stroe, președintele PSD Constanța și mai nou candidatul la Consiliul Județean Constanța.

Este un bilanț cu care ne mandrim și demonstrează ca echipa pe care PSD a trimis-o la Consiliul Județean a fost una foarte bună. Avem pentru ce să fim mândri. Noi ne dorim continuitate, iar dacă cetățenii ne vor da votul mergem înainte. Am considerat ca e nevoie să consolidam echipa pentru că este o lupta acerba pentru CJC”, a precizat Stroe.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.