Președintele CJC, Mihai Lupu, a mers în județ pentru a afla nevoile cetățenilor

0
320

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, alături de Aurel Presură, directorul general adjunct al SC RAJA SA și de primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi au mers prin județ. Printre localitățile vizitate a fost și Lipnița.

Președintele CJC a dorit să afle mai bine nevoile cetățenilor, motiv pentru care a vizitat și satele arondate comunei Lipnița.

,,Președintele CJC, domnul Mihai Lupu, mi-a spus că vrea să se implice mai mult pentru dezvoltarea de proiecte și pentru localitatea noastră. I-am transmis și necesitățile noastre – reabilitarea școlii din Lipnita, înființarea sistemului de alimentare cu apă în satele Cuigiuc si Izvoarele, poate și a unui sistem de canalizare. I-am adus la cunoștință și problema transportului elevilor către liceul din Băneasa, ne-a promis ajutorul. Avem nevoie de sprijin, cu atât mai mult cu cât această zonă a județului nu a beneficiat în trecut de prea multă atenție din partea autorităților“, a precizat primarul comunei Lipnița.

Reprezentanții autorității județene au verificat și lucrarea efectuată de RAJA în comună. ,,Lucrarea de schimbare a rețea de apă potabilă în satul Lipnița este pe final, urmează să facem recepția, a mai rămas cam 10% din lucrare de efectuat”, a mai spus primarul comunei Lipnița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.