Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier personal

0
1518

Mihai Lupu a numit un nou consilier în Cabinetul său de la Consiliul Județean Constanța: pe Oana Valeria Zaharia. Președintele C.J.C. mai are alți trei consilieri

Oana Valeria Zaharia este noul consilier personal al președintelui C.J.C., Mihai Lupu. Acesta a semnat dispoziția în acest sens joi, 21.01.2021.

Oana Zaharia este fostul director (detașat) al Administației Monumentelor și Patrimoniului Turistic din Primăria Capitalei.

Potrivit declarației de avere, aceasta nu deține terenuri, apartamente, case, mașini sau alte bunuri mobile. Doar ceasuri cu o valoare estimată de 12.500 de euro, achiziționate între anii 2000 și 2015, și genți, cu aceeași valoare estimată și cumpărate în același timp.

Singurul venit încasat de Oana Valeria Zaharia în anul 2019 este salariul de director al Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic București. Per total în 2019 a obținut 115.565 de lei.

Potrivit declarației de interese, noul consilier personal al președintelui Consiliului Județean Constanța este membru al organizației Cercetașilor Marini – Cercetașii României.

Constanţeanca Oana Zaharia este fosta soţie a lui Mircea Marcu, director general al Administraţiei Porturilor Maritime în perioada 2010 – 2011.

În acest moment, Mihai Lupu mai are trei consilieri personali: Victor Manea, Ionuț Cornel Ionescu și Lică Gherghilescu.

Monica Cristina Caterinici, fost consilier, a fost numită în funcția temporar vacantă de inspector superior la Compartimentul Comunicare, Protocol și Organizare Evenimente, după ce a susținut un concurs în acest sens, iar fostul secretar general al județului, Mariana Belu, a renunțat după doar o săptămână la funcția de consilier în Cabinetul președintelui C.J.C.

Emilia Georgeta Țuțui, alt fost consilier, a fost numită în funcția de director general al Direcției Generale Economico-Financiară a C.J.C., tot după ce a participat la concursul desfășurat pentru ocuparea acestei funcții.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.