Președintelele Zelenski susține că rachetele rusești au lovit Polonia: „Teroarea nu se limitează la granițele statului nostru”

0
149
sursa foto: Facebook/ Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a reacționat, marți seară, 15 noiembrie a.c., pe contul de Facebook. Acesta a acuzat Rusia de presupusul atac asupra Poloniei. „Este o chestiune de timp până când teroarea rusă se va muta mai departe”, a spus Zelenski.

Postarea președintelui Zelenski:

„Astăzi s-a întâmplat și ceea ce am avertizat de mult timp. Teroarea nu se limitează la granițele statului nostru. Rachetele rusești au lovit Polonia, pe teritoriul țării noastre prietene. De câte ori a vorbit Ucraina despre faptul că teroriștii nu se vor opri? Polonia, statele baltice… Este o chestiune de timp până când teroarea rusă se va muta mai departe. Trebuie să punem teroristul la locul lui! Cu cât Rusia se simte mai mult timp impunitate, cu atât mai multe amenințări vor fi pentru toți cei la care rachetele rusești pot ajunge.

Să lanseze rachete pe teritoriul NATO… Aceasta este o lovitură cu rachete rusești asupra securității colective! Aceasta este o escaladare foarte semnificativă. Trebuie să se ia măsuri.

Și acum vreau să le spun tuturor fraților și surorilor noastre poloneze: Ucraina vă va sprijini întotdeauna! Teroarea nu va despărți oamenii liberi! Victoria este posibilă atunci când nu există frică! Rusia pierde pe câmpul de luptă. Rusia ne terorizează atât pe noi, cât și pe toți cei pe care îi poate atinge. Vom face totul pentru a o opri!”.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.