Presupusul autor al crimei de la Cernavodă, Cosmin Harabor din Medgidia, propus pentru arestare

0
7042

Bărbatul reționut, joi, pe raza localității Deleni, fiind principalul suspect pentru uciderea profesoarei Cristina Palu din Cernavodă, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat că a omorât-o pe femeia în al cărei apartament a pătruns pentru a fura, însă a fost surprins în timp ce cotrobăia după cheile apartamentului. Panicat, a imobilizat-o pe femeie și a strâns-o de gât cu un cablu, după care a încercat să însceneze o altă faptă, pentru a induce în eroare anchetatorii.

Numai că vigilența anchetatorilor nu a putut fi înșelată, fiind identificat în aceeași zi în care a fost găsit corpul neînsuflețit al victimei. Acesta a fost identificat ca fiind Cosmin Harabor, din Medgidia, cu care victima se cunoștea, după ce bărbatul i-a montat ferestre și uși termoizolante la apartament.

Așa se face că, în urma cercetărilor și a identificării făptașului, acesta va fi propus pentru arestare, la Tribunalul Constanța.

În cursul zilei de vineri, individul a fost dus la locul faptei, la Cernavodă, unde s-a făcut reconstituirea celor întâmplate. Bărbatul, tată a doi copii, și-a recunoscut faptele

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.