Prima confruntare Klaus Iohannis – AUR. George Simion a anunțat că va iniția suspendarea din funcție a președintelui

0
433
George Simion, in urma rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, in Bucuresti, duminica, 6 decembrie 2020. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Luni, 14 decembrie, a.c, va avea loc prima întâlnire între președintele Klaus Iohannis și liderii AUR, noul partid devenit „vedeta” alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Va fi o întâlnire cu atât mai interesantă cu cât se știe că regulile de protecție anti-Covid prevăd obligativitatea purtării măștilor de protecție la Palatul Cotroceni, iar AUR s-a remarcat prin coronascepticism.

Administrația Prezidențială a invitat conducerea AUR la consultările cu partidele parlamentare pe tema realizării unei coaliții majoritare care să susțină un nou guvern. George Simion a declarat că în cazul în care PSD nu va iniţia procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis din funcţie, o va face partidul său.

PSD face gafe enorme, nu taxează deloc derapajele anticonstituţionale ale preşedintelui. Dacă nu o să o facă PSD (iniţierea suspendării preşedintelui Iohannis – n.r.), o să o facem noi şi o să mergem în fiecare localitate din ţara asta, pentru că preşedintele actual a devenit, din păcate, actor politic”, a spus Simion, la emisiunea România 9 de la postul TVR 1, citată de Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.