Prima promoție de absolvenți, după 22 de ani

0
200

Ultimul sunet de clopoţel a anunţat, joi, 11 iunie, finalul de an şcolar şi terminarea studiilor la Colegiul Naţional Militar Alexandru Ioan Cuza de către prima promoţie de absolvenţi de la reînfiinţarea instituţiei de învăţământ liceal militar din Constanţa.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, pălărie şi în aer liber

Ceremonia a fost onorată de viceamiralul Dr. Alexandru Mîrşu, şeful Statului Major al Forţelor Navale, contraamiralul Mihai Panait, comandantul Flotei, şi de reprezentanţi ai Statului Major al Apărării. În contextul pandemiei provocată de noul coronavirus SARS CoV-2, la festivitate au participat elevii claselor a XII-a şi o parte din profesori şi cadre militare, iar familiile şi colegii lor din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a au fost alături de absolvenţi şi i-au felicitat, prin intermediul paginii oficiale a colegiului de pe o reţea de socializare, unde ceremonia a fost transmisă în direct.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, copac, nuntă, costum şi în aer liber

Cea mai mare medie a anilor de studii, 9,87, a obţinut-o elev sergent Roxana-Georgiana Grigore, care a primit, în semn de recunoaştere, Emblema de Merit “Ştiinţa Militară”, Clasa a III-a, din partea şefului Statului Major al Forţelor Navale. De asemenea, au fost recompensaţi cu premii speciale şi de excelenţă toţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură, în anul şcolar 2019-2020, iar festivitatea s-a încheiat cu intonarea Imnului “Gaudeamus igitur”.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, în aer liber

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.