Primăria a cerut operatorilor de comunicații să cosmetizeze cablurile. Dacă aceștia nu se conformează constănțenii rămân fără servicii

0
176
Cosmetizare cabluri - Foto: Primăria Constanța

Pentru a scăpa de multitudinea de cabluri care atârnă de pe stâlpi și care afectează imaginea orașului nostru, Primăria Municipiului Constanța a solicitat operatorilor de rețele de comunicații să înceapă etichetarea și cosmetizarea cablurilor din cartierul Tomis Nord, delimitat de strada Soveja, bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Tomis și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Acțiunea a fost demarată ieri, 29 martie, a.c., în zona Cireșica, pe străzile Căpitan Dobrilă Eugeniu și Hortensiei, iar azi, 30 martie, a.c., continuă pe străzile Cișmelei, Dispensarului și aleile adiacente. Deținătorii rețelelor din această zonă lucrează intens pentru ca în foarte scurt timp să finalizeze cartierul Tomis Nord, iar mai apoi să se facă același lucru pe fiecare stradă, din fiecare cartier.  

”După finalizarea acestei operațiuni, următorul pas îl reprezintă dezafectarea firelor neetichetate. Este important de precizat faptul că operatorii care nu se conformează rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța, într-un comunicat de presă.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.