Primăria Constanța a lansat o platformă de sesizări

0
349

Primăria Constanța a lansat o platformă on-line pentru depunerea de sesizări necesare interacțiunii cu administrația locală.

De miercuri, 26 mai a.c., Primăria Constanța se conectează cu locuitorii municipiului prin platforma PMC Online pentru Sesizari. Accesați https://sesizari.primaria-constanta.ro/, creați-vă cont de utilizator și puteți depune sesizări pe diverse domenii/categorii. Puteți atașa poze sau puteți specifica locația pe harta digitală.

După ce ați trimis sesizarea, veți primi un număr de ordine/așteptare de pe platformă pentru solicitarea dumneavoastră, care va fi analizată de un funcționar, iar după validarea acesteia veți primi numărul oficial de înregistrare al sesizării în cadrul instituției. Din acel moment, veți putea urmări oricând, prin platforma de sesizări online, stadiul soluționării sesizării dumneavoastră. Veți fi notificați printr-un email de rezolvarea acesteia și veți putea descărca răspunsul formulat de inspectorii din cadrul instituției.

„Vă invităm să utilizați cu încredere serviciile electronice puse la dispoziția dumneavoastră de Primăria Municipiului Constanța. Viitorul este al instituțiilor care își simplifică activitatea proprie, simplificând astfel, cu ajutorul tehnologiei, viața celor care au nevoie de serviciile oferite“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.