Primăria Constanţa anunţă că echipele firmei de salubrizare au făcut curăţenie în Parcul Tăbăcărie

0
440

Primăria Constanţa anunţă, prin intermediul unui comunicat de presă, că “echipele firmei de salubrizare s-au concentrat luni, 3 ianuarie, pe Parcul Tăbăcărie”. “Parcul atât de îndrăgit de constănțeni este, din păcate, și locul transformat din ce în ce mai des de trecători în coș de gunoi”, spun reprezentanţii primăriei.

S-au strâns saci întregi de gunoaie, s-a greblat spațiul verde și s-au adunat resturile vegetale. Zeci de oameni acționează pentru a reda frumusețea acestui spațiu emblematic al Constanței, iar acțiunea de luniva continua și în zilele următoare, mai transmit reprezentanţii administraţiei locale.

“Pentru ca munca echipelor de curățenie să nu fie în zadar, vă rugăm să aruncați resturile în locurile special amenajate și să nu mai faceți acest lucru pe străzi, în parcuri sau în apa lacului. Pentru a trăi într-un oraș curat, este nevoie de contribuția fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să obținem rezultate pozitive”, se mai arată în comunicatul Primăriei Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.