Primăria Constanța încearcă să omoare șobolanii din oraș

0
137

În acest an, mai mulți constănțeni au reclamat faptul că sunt tot mai mulți șobolani în oraș, aceștia fiind fotografiați și filmați în Parcul Tăbăcărie, în Peninsulă și în alte zone din municipiu. Primăria Constanța reîncepe deratizarea.

Administrația locală a reluat miercuri, 20 octombrie a.c., acțiunile de deratizare. Zilele acestea se amplasează momelile pentru rozătoare în locuri cât mai puțin accesibile populației.

Momelile conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. Acestea sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri.

„Rugăm constănțenii să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!

Totodată, atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.