Primăria Constanța mai lansează o platformă on-line, pentru depunerea cererilor

0
97

Primăria Constanța face încă un pas în direcția digitalizării serviciilor instituției, pentru ca locuitorii să nu mai stea la ghișee. A fost lansată o nouă platformă on-line, pentru depunerea cererilor necesare în interacțiunea cu administrația locală.

Din 17 iunie 2021, Primăria Constanța se conectează cu locuitorii municipiului prin platforma PMC Online pentru Cereri. Pentru început, au fost configurate o serie de tipuri de cereri, urmând să fie configurate și disponibile și alte tipuri de cereri online.

„Accesați https://cereri.primaria-constanta.ro/, creați-vă cont de utilizator sau utilizați contul deja creat pe sesizari on-line și puteți depune cereri on-line pe diverse domenii/categorii. Puteți atașa documente scanate.

După ce ați trimis cererea, veți primi un număr de ordine/așteptare de pe platformă, care va fi analizată de un funcționar, iar după validarea acesteia veți primi numărul oficial de înregistrare al cererii în cadrul instituției. Din acest moment, veți putea urmări oricând, prin platforma de cereri on-line, stadiul soluționării ei. Veți fi notificați printr-un e-mail, la înregistrarea și la rezolvarea acesteia, și veți putea descărca răspunsul formulat de inspectorii din cadrul instituției“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.