Primăria Constanţa se pregăteşte pentru amenajare secțiilor de votare

0
153
Secție de votare. FOTO Cătălin SCHIPOR

Alegerileparlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, iar constănţenii vor merge şi ei să îşi exprime votul. În acest sens, Primăria Municipiului Constanţa a demarat o achiziţie pentru lucrări de amenajare a secțiilor de votare din Municipiu. În Constanţa sunt 211 secţii de votare, iar pentru că până în ziua alegerilor mai sunt aproximtiv două săptămâni, cei interesaţi să obţină un contractul au la dispoziţie doar patru zile pentru a trimite ofertele.

Pentru cele 211 secţii de votare cor fi necesare 1520 de cabine, draperii, 211 panouri indicatoare plus alte obiecte de mobilier. Lucrările pe care administraţia locală doreşte să le achiziţioneze constau în montarea şi demontarea tuturor dotărilor secţiilor de votare, transport şi manipulare manuală a tuturor dotărilor necesare, încărcat şi descărcat în auto şi transportul auto al tuturor dotărilor necesare la şi de la secţiile de votare la depozit. Pentru toate acestea municipalitatea a estimat o valoare de 71.247 lei fără TVA.

Întrucât în sediile grădiniţelor din municipiul Constanta, în care se organizează secţii de votare, nu există mese si scaune pentru personal adult, este necesară asigurarea cu mese şi scaune a secţiilor de votare pentru membrii birourilor electorale. Acestea vor fi puse la dispoziţie de către beneficiar si vor fi transportate de către executant. Termenul de finalizare al lucrărilor de amenajare este 05.12.2020 ora 16.00, iar cel de finalizare a lucrărilor de demontare și depozitare este 10.12.2020.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro. Ofertantii pot solicita clarificari anterior depunerii ofertelor, pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro . Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 24 noiembrie ora 23.59.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.